A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Wie zijn de Scheikundejongens?

We hebben al enige tijd een “Over ons” pagina om nieuwsgierige bezoekers te vertellen wie wij zijn. We waren echter niet meer tevreden over deze pagina: er stond te weinig informatie op en hij vertelde niets over de Scheikundejongens zelf. Het was dus hoog tijd om hier iets aan te doen, maar lang kwam het er niet van. Tot nu.

De “over ons” pagina is vernieuwd! Hij is nu voorzien van uitgebreide beschrijving over wie de Scheikundejongens zijn en wat we in het dagelijks leven doen. We hopen dat we nog wel veilig over straat kunnen zonder herkend te worden en handtekeningen uit te moeten delen.

2 comments to Wie zijn de Scheikundejongens?

  • Freddy

    Als je toch bezig bent, pas dan ook even de FAQ-pagina aan. Er staat nog “Wie zijn de Scheikundejongens? Een paar vierdejaars studenten die scheikunde studeren in Utrecht. Lees hier meer.”, en dat terwijl jullie netjes over zijn naar de vijfde.

Leave a Reply  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>