Humor voor gevorderde nerds

Herinneren jullie je nog het bericht over maizena? Onze favoriete comedy ‘The Big Bang Theory‘ gaat over twee uber-nerds die in een appartement tegenover een mooie blondine wonen. Lachen, gieren en brullen.

Een serie vol inside science-grappen met een hoog Friends gehalte en (voor ons) herkenbare situaties. Hebben jullie er nooit over getwijfeld of het gepast is, om je op een Halloweenfeestje als het doppler-effect te verkleden? Erger jij je ook altijd aan de onzin die ‘wetenschappers’ uit films op een schoolbord kalken? Vind jij maizena dansend op een luidspreker eigenlijk ook meer opwindend dan een goeie lapdance?

En ter aanvulling:

Have fun.

Geef een antwoordHet e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.