Science is Real and Meet the Elements

Een van mijn favoriete weblogs Boing Boing Video bracht een tijdje geleden de nieuwe band They Might Be Giants onder de aandacht met hun nieuwe hit “Meet The Elements.” Het nummer over het periodiek systeem der elementen verschijnt op het nieuwe TMBG album voor kinderen “Here Comes Science.” De video is geregisseerd door Feel Good Anyway. Vooral het begin is wat suf en ik ben absoluut niet onder de indruk van de band, al is het refrein wel iets dat in je hoofd blijft zitten. Luister hem uit en misschien dat je ervan gaat houden.

Gister werd ik nog eens op het volgende filmpje gewezen dat eigenlijk voor het bovenstaande filmpje hoort. ‘Science is Real’ vind ik eigenlijk veel leuker dan ‘Meet the Elements’. Dank je wel, Inge.

Geef een antwoordHet e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.