Science Café Zeist

Science Cafés zijn een wereldwijd initiatief om mensen in contact te brengen met wetenschap. Het is een ontmoetingsplek voor iedereen die geïnteresseerd is in wetenschap. Er worden (meestal maandelijks) lezingen gehouden door wetenschappers waarna er gelegenheid is voor vragen en discussie.

In andere steden en landen bestonden al enige tijd Science Cafés, maar sinds kort hebben we er ook dus ook eentje in Zeist. Het Science Café Zeist wordt gehouden in het Natuurcafé op station Driebergen-Zeist en het is elke tweede donderdag van de maand geopend. De eerstvolgende bijeenkomst is morgen en gaat over nanotechnologie. De Scheikundejongens zijn erg benieuwd en gaan zeker een kijkje nemen. Als je ons de hand weet te schudden én ons kunt uitleggen wat soxhletten is, krijg je een spetterende, niet gedestilleerde prijs.

Flyer

Een gedachte over “Science Café Zeist”

  1. Ik werd net gebeld door mw. Remie van de Hogeschool Utrecht en vind het leuk van u te horen. Graag blijf ik op de hoogte van uw activiteiten.
    Met vriendelijke groeten,
    Philip Idenburg

Geef een antwoordHet e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.