Introductie met Hank

Recht vanuit de ‘virtuele’ cultuur van het Internet, een website vol hipheid: Nerdfighters.

“Here at Nerdfighters.com, we’re about bringing nerdfighters together to increase awesome and decreasing world suck.”

Ze hebben een blog, een forum, video’s en foto’s, een wiki en nings. Helemaal het nieuwe cool-zijn en meedoen met alles waar post-modernistisch internetten om draait. Brought to you since 2007. Ze promoten het Fantastische Koninkrijk der Nerderigheid. Fantastisch.

Okay, ik geef het toe: ik had nog nooit van deze plek op Internet gehoord. Tot gistermiddag, toen onze trouwe girl-fan Ionica mij de volgende tip mailde. Een van de Nerdfighters Hank “Eco Geek” Green legt hier uit wat scheikunde is. Jammer dat de video zo verknipt is. En hij ruikt naar organicus.

Dank je voor de tip, Ionica.

Geef een antwoordHet e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.