Chemische Vrijstaat

Een studiegenoot van mij wees me op een chemische landkaart die hij samen met Jasper Landman en Marte van der Linden heeft bedacht. Jasper heeft deze kaart later uitgewerkt, samen met Marte. Fantastisch werk. Veel woordgrappen en chemische verwijzingen. De enige inside joke die niet-Utrechtse scheikundestudenten er niet uit zullen halen is ‘PK’ (dat staat voor Proton Kamer, de studentenkamer voor mensen van mijn studentenvereniging).

Het copyright van deze afbeelding ligt bij Jasper Landman, Marte van der Linden en Roel Baars. Klik op de afbeelding voor een vergroting. Klik hier voor super groot.

De Chemische Vrijstaat

Kunnen jullie alle woordgrappen en verwijzingen eruit halen?

3 gedachtes over “Chemische Vrijstaat”

  1. Volgens mij zelf bedacht en getekend door Jasper en Marte.

    Eentje die ook maar een heel beperkt groepje mensen hieruit zullen halen is Wommels (op de grotere van de twee eilanden naast de Quantum Tunnel). Hier ligt het in het echt en het is de woonplaats van een persoon die Jasper, Marte en ik kennen.

Geef een antwoordHet e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.