Waterstof familiefoto

Wat is dit? Waarom? Wat is het idee hierachter? Is opa één geworden? Of is er één iemand bij gekomen? Heet deze familie ‘Hydrogen’ van achteren? De foto heet ‘james.jpg’. Is dat een hint? Waarom heeft deze familie (?) dit gedaan? Zit er een logica achter de kleur van de shirts, of hebben ze zelf een kleur uit mogen kiezen? WAT IS DEEZ?

Hydrogen familiefotoFoto gevonden op Awkward Family Photos, bedankt voor de tip Ionica

5 gedachtes over “Waterstof familiefoto”

  1. De kans is denk ik groter dat opa of oma 79 is geworden, chemicus is en Howard of Hannah heet en dat ze elkaar “one big family” vinden. De verschillende kleuren heeft natuurlijk te maken met de verschillende generaties. Waarom het plaatje James heet weet ik niet 😛

  2. Misschien is er wel voor elk element een familiefoto. Deze kan best gemaakt zijn bij zo’n amerikaanse familiedag waar ieder team (familie) dit jaar in plaats van een kleur of dier een element kreeg als naam.

    1. Ik heb geen idee, Freddy. Nog steeds niet. Ik denk dat de antwoorden een (lineaire?) combinatie is van bovenstaande reacties.

Geef een antwoordHet e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.