Posterwedstrijd

Ook dit jaar houden de Scheikundejongens een zomerstop. Dat betekent dat we tot woensdag 1 september geen enkele garanties meer geven op uw wekelijkse hoeveelheid ontspannen chemie. We wensen jullie allemaal een zalige zomer toe met veel standaardomstandigheden (25 ºC, 1 atm) en een niet al te hoge partiële waterdampdruk. Lijkt mij lekker.

Maar jullie hoeven ons niet helemaal te missen in de zomer. We hebben een opdracht voor jullie. Wie maakt de leukste promo-poster voor de SJs? Ga los met Photoshop, Illustrator, InDesign, Paint, Skitch of wat je maar wilt. Gebruik, als je wil, de posters die al op de Promo-pagina staan. Resultaten van jullie creativiteit kunnen jullie insturen met het contactformulier. Enige eis is dat jullie resultaat niet groter is dan 5 MB.

Natuurlijk hebben we misschien wel een leuke prijs. Een blokje cadmium ofzo. Of wat koningswater. Bij wijze van goedbedoelde aanmoediging zal ik jullie mijn aller eerste Photoshop ervaring delen. Enjoy.

2 gedachtes over “Posterwedstrijd”

    1. Pfff… Kweenie. Ergens 1 september? Het is vooral voor de leuk, maar als je écht iets moois hebt gemaakt, dan gaan we er misschien wel iets leuks mee doen.

Geef een antwoordHet e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.