5 gedachtes over “Een scheikundejochie”

  1. Supervet! Lijkt mij een perfect voorbeeld van ‘spelenderwijs kennismaken met de scheikunde.’ Klinkt ook als een aardige vader trouwens, niet van het type streng en als-je-het-fout-zegt-krijg-je-een-mep-voor-je-harses.

  2. Supercute! En wat een leuke namen voor je toekomstige kiddo’s 😉

    Mijn vader oefende met mij vroeger trouwens ook het periodiek systeem, mijn eerste woordjes waren “hhelibebcnof nenamgalsip sclar”.

  3. ENG!!!! Waarom zou je van je kind al voor zijn vijfde een supernerd maken? Zou kleine Howard al het verschil tussen een paard en een eekhoorn weten? Dat lijkt me namelijk veel zinniger dan het onderscheid tussen thallium en thorium….

Geef een antwoordHet e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.