Nerdy gadgets en geekware

In de aanloop naar Night of the Nerds (vrijkaartjes hier) vraag je je natuurlijk af: “Wat trek ik aan?” Gelukkig zijn daar de Scheikundejongens en die helpen je een handje op weg. Een kort overzichtje van onze favoriete geekware.

Bij ThinkGeek is de bekermok in de aanbieding voor $9,99. Hieruit drink je natuurlijk het liefst je koffie of thee. Daarbij draag je je caffeïne t-shirt en een caffeïne-hangertje. Maar als écht scheikundebloed hebt, meng je natuurlijk je eigen drankjes in elkaar met deze Cocktail Chemistry Set ($34,99).Maar wat trek je aan? Met een beetje stijl heb je natuurlijk een das om, van de xkcd. Deze.Maar ja, een das gaat nooit goed samen met een (dit) t-shirt… Keuzes keuzes keuzes.Als jullie nog interessante tips voor ons hebben, houden we ons zeker aanbevolen.

Een gedachte over “Nerdy gadgets en geekware”

Geef een antwoordHet e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.