Muziekvideo van het Goodman Cancer Research Centre

Het is weer zo’n maandag. November, grijs, einde van het jaar nadert en er is meer werk dan ooit. Vlak voor de feestdagen lijken alle docenten te vergeten dat de Kerstvakantie bedoeld is om uit te puffen. Tijd voor een muziekje.

Wetenschappers van het Goodman Cancer Research Centre in Quebec, Canada, hebben deze videoclip in elkaar gedraaid. De originele muziek is van Taio Cruz met Dynamite, maar die strakke dance moves liegen er niet om.

Andere muziekvideo’s uit het lab: Vandaag is een labdag en de chemische reclameliederen.

Tip van Anniek.

Geef een antwoordHet e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.