Hoe was de Night of the Nerds?

Zaterdag 6 oktober was het weer tijd voor het jaarlijkse nerdfeestje in Science Center NEMO in Amsterdam. Tijdens Night of the Nerds kon je clinics volgen, nerdtalks beluisteren en experiences ondergaan. Natuurlijk waren wij er ook dit jaar bij.

Het viel op dat het programma bij deze derde editie wat minder vol was dan voorgaande jaren, maar gelukkig kon je je nog steeds goed vermaken. Bij een nerdtalk van Microsoft hebben we kunnen vaststellen dat de Scheikundejongens-blog het prima doet onder Windows 8, bij de stand van Food, Jazz & DJ’s konden we genieten van de meest wilde smaken, en bij de nerdquiz werd ons nerdgehalte op de proef gesteld. Hieronder een kort fotoverslag.

Heb je al dit moois gemist? Niet getreurd, want aanstaande zaterdag (20 oktober) is er nóg een kans! Dan vindt namelijk Nerds on Stage plaats in de Rotterdamse Schouwburg, met supervette clinics, experiences en groot feest. We zien je daar!

Update: helaas blijkt dat Nerds on Stage a.s. zaterdag niet kan plaatsvinden en is doorgeschoven naar het voorjaar van 2013. Super jammer! We houden je op de hoogte.

Geef een antwoordHet e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.