Piled Higher And Deeper in de Nederlands!

Jorge Cham komt over 2 weken naar Nederland! De cartoonist van de PhD Comics zal woensdag 17 juni 17.00h naar de Universiteit Eindhoven komen om een praatje te geven en de volgende dag, donderdag 18 juni, om een onbekende tijd de Universiteit Utrecht aan doen. Ook zal de Dutch Physical Society Annual Meeting 6 oktober dit jaar nog aangedaan worden.

Om up-do-date te blijven, houd deze pagina in de gaten.

Als ik meer weet over waar precies en andere (officiële) uitnodigingen, zal ik het laten weten. Voor jeder vermaak een korte samenvatting van het overkoepelende thema: procrastinatie. Klik op de afbeelding voor de originele grootte.

Newtons Laws of Graduation

Met dank aan Inger voor de tip.

Geef een antwoordHet e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.