Demotivation posters

Als je wat vaker in de krochten van het Internet rond dwaalt, kom je nog wel eens wat naars tegen. Het Internet wordt daar vaak gepersonificeerd door Anonymous en ‘Anonymous does not forget’. De lieden op het Internet zijn ook nooit te beroerd om je een slechte dag te bezorgen, of in ieder geval je motivatie omlaag te halen.

Iedereen die op een suffe middelbare school heeft gezeten, in een kantoorgebouw werkt met een softy beleid of zelf iets teveel antropologie in z’n jeugd heeft gezien, kent de motivatieposters. En het Internet verpest het. Een aantal van mijn favoriete wetenschappelijk-getinte ‘demotivation posters’:

The First Law of Thermodynamics

Definition of a 'glass'

Nu ben ik benieuwd naar jullie home-made (de)motivation poster. Stuur op! Hieronder meer posters van anderen.

Baker's yeast

Bug Report concerning 'Laws of Physics'

Geef een antwoordHet e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.