Nano van de week

Het nieuwste nanogerucht, vers van de pers: het Nieuwe Influenza A (H1N1) virus (voormalig ‘De Mexicaanse Griep‘) wordt door veel overheden, waaronder zowel de Amerikaanse als de Nederlandse, gebruikt om het volk te temmen.

Er is niks gevaarlijks aan het virus, maar toch wil de overheid dat iedereen ingeënt wordt. Waarom? In het vaccin zitten nanobots.

Smoky the Nanobot

Hoe hype is deez?

2 gedachtes over “Nano van de week”

  1. Heer Aldo (denk ik),
    Met zo’n complottheorie kan een mens natuurlijk lekker uitpakken in de lokale kroeg. Ah ja, want alleen domme mensen die geen inzicht hebben in het grotere geheel, geloven er niet in. Ik heb wel mijn bedenkingen bij bepaalde beslissingen die door mijn regering worden genomen, maar dat die griepinentingen gebruikt worden om ons ‘te temmen’, daar moet ik eens ferm mede lachen.
    Met vriendelijke groeten,
    De Drs.

Geef een antwoordHet e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.