Science Tattoos *nerd alert*

Als je Ester heet, kun je de structuurformule van een esterbinding op je pols tatoeëren. Dan kun je aan al je vriendjes en vriendinnetjes trots laten zien hoe je heet, nerdstyle.

Als serotonin je favoriete neurotransmitter is, kun je die ook op je zijkant tatoeëren. Wel een beetje groot natuurlijk.

Op het Science Tattoo Emporium laten rechtgeaarde nerds (lees: natuurwetenschappers) zien wat zij belangrijk genoeg vonden om op hun lichaam te tatoeëren. Ik heb me slap gelachen, maar heb diep respect voor hun toewijding. Mijn vraag aan jullie: welk (scheikundig) thema/denkbeeld/theorie/voorwerp zouden jullie als tatoeage voor altijd bij je willen dragen?

Meer hoogtepunten hieronder.

6 gedachtes over “Science Tattoos *nerd alert*”

  1. Ik zou wel de aminozuursequentie van mijn favoriete eiwit rond mijn enkel willen. Ik ben er alleen nog niet uit wat mijn favoriete eiwit is. Trouwens, de link naar Science Tattoo Emporium werkt niet.

  2. Omdat ik totaal geen idee heb waar het over gaat, behalve iets met stringtheory, lijkt een projectie van een Calabi-Yau manifold me wel een aardige. Ziet er vooral cool uit 😛
    Zie deze bv.

Geef een antwoordHet e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.