Vloeibaar zuurstof

Het bedrijf O2 Spa Bar verkoop vloeibaar zuurstof. Opgelost in water.

Hallo! Oplichterij-alarm!

Goed, nog een keer. Er is een bedrijf, dat vloeibaar zuurstof verkoopt. Niet onder druk, niet voor de industrie en al helemaal niet op temperaturen die je lichaam kapot maken. Waarom? Een vertaling van de site:

De chemische componenten in Liquid Oxygen zijn gedestilleerd water, natriumchloride, opgelost zuurstof en essentiële spoormineralen. De soorten zuurstof die gevonden kunnen worden in Liquid Oxygen zijn onder andere O2 en O4. Het actieve ingrediënt in Liquid Oxygen is een relatief stabiel ontluikend molecuul van zuurstof in de vorm van O4.

Dus ze verkopen kraanwater. En er zit maar één ding in waar ik nog nooit van gehoord heb. O4. Ik ken gewoon zuurstof (O2), ik ken ozon (O3) maar O4? Het bedrijf claimt dat het stabieler is dan opgelost O2 en ozon. Waar gebruik je deze onzin dan voor? Ik vertaal:

Liquid Oxygen is een geconcentreerd zuurstofproduct waarvan bewezen is dat het de algemene gezondheid verbetert. Gebruik O2 Spa Bar Liquid Oxygen druppels als een alternatief gezondheidsproduct voor stress management, gezondheid en fitness, om beschadigingen aan het lichaam sneller te herstellen, en nog veel meer.

Een blije klant

Legendarisch op dit soort sites zijn natuurlijk de Blije-Klanten-Verklaringen. Dit zijn korte bekentenissen waarin quasi-anonieme Amerikanen uit verschillende staten vertellen over hun ervaringen. Dit keer begint de lijst met het genezen van hoofdpijn, vermoeidheid en jetlags. Dan gaat het verder met katers, slapeloosheid en afvallen. Tussendoor nog wat verklaringen over hoe natuurlijk dit product is, om af te sluiten met berichten over het stoppen met roken, genezen van astma, bronchitis en griep. En je voelt je er jaren jonger door.

Waar ik het hardst om moest lachen is dat dit fantastische product beschikbaar is in een mannen- en vrouwenuitvoering (iets met zoutconcentraties) en dit allemaal voor een marginale prijs van $24.99.

Een gedachte over “Vloeibaar zuurstof”

Reageren niet meer mogelijk.