Scheikundejongens op Google+

Welkom in de toekomst. Waar alles nieuw is en het geborstelde aluminium je tegemoet glimt. Google heeft nieuwe features.

Zoals de social media-junks weten is vorige week maandag Google+ Pages live gegaan. Dat is Google+ voor niet-mensen, zoals bedrijven, boeken en blogs. We hadden al een RSS-feed, een Facebook-pagina en een Twitter-stream waar we onze nieuwe blogstukjes bekend maken. Maar Wired zegt dat Google+ Facebook en Twitter kapot gaat maken. Dat vinden wij dan weer een beetje agressief. Maar ja, zo gaan dat soort dingen. Desalniettemin hebben wij de moeite genomen om alle nieuwe $\sqrt{-1}$-Google+ Pages-features te testen. Was een hele korte testronde. Hoe dan ook: volg ons op Google+.


Scheikundejongens
op Google+

Geef een antwoordHet e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.