Profielwerkstukkenwedstrijd Chemie en Life Sciences

C3 heeft ons gevraagd om jullie te wijzen op een profielwerkstukkenwedstrijd voor leerlingen geïnteresseerd in chemie en Life Sciences. C3 is een organisatie die scholieren erop wil wijzen dat scheikunde, life sciences en procestechniek supervette onderwerpen zijn. Wij zeggen: schrijf je in!

Foto: C3

Imagination at Work

Imagination at Work is een profielwerkstukwedstrijd voor vmbo,- havo,- en vwo-leerlingen waarbij je kennis kunt maken met actueel onderzoek uit de Chemie en Life Sciences. Samen met een onderzoeker van een van de universiteiten of uit het bedrijfsleven bedenk je een onderzoeksvraag en voer je een practicum uit op het lab van de onderzoeker. Vervolgens bedenk je hoe jouw deelonderzoek bij kan dragen aan duurzaamheidsvraagstukken als klimaat, voeding en energie. De beste groepjes krijgen de kans om hun project te presenteren in de finale. Schrijf je nu in en maak kans op €500,- p.p aan collegegeld!

Meer info en inschrijven: www.imaginationatwork.nl

Geef een antwoordHet e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.