Discovery Festival 2011

Ah, het ontluiken van een academisch jaar. De geur van de zee in je haren is nog niet weggetrokken en de colleges vangen aan. Zoete zaligheid, tijd voor nieuwe vakken over dingen waar je geen zak van begrijpt. Welkom in de wereld van het studeren.

Maar gelukkig is daar nog het feesten. Komende tijd worden er in ieder geval twee science-gerelateerde feesten georganiseerd: het Discovery Festival en Night of the Nerds. Vorig jaar hebben we ook verslag gelegd van NotN en ook deze keer mogen we kaartjes weggeven. Houd onze site goed in de gaten, want een dezer dagen lees je daar meer over. Maar eerst het Discovery Festival:

Wat: Discovery Festival 2011
Waar: Science Center NEMO Amsterdam (kaart)
Wanneer: Vrijdag 23 september 2011
Prijs: €12,50 of meer

Het Discovery Festival draait om drie dingen: kunst, muziek en wetenschap. Brain Computer Interface for Music en Matchmaker 1.0. Een silent disco met Lustige Lola & Weltschmerz en live electro-pop door Renkas. En dan nog doe-het-jezelf wetenschap à la MacGyver en Mobile Eye Tracking. Ik stel voor dat we allemaal gewoon gaan. Een filmpje ter aanvullende overtuiging:

Zorg ook dat je de blog van het Discovery Festival in de gaten houdt voor “blips of science, art, tech, culture, geekdom and assorted randomness”. Ik ben verkocht. Laat me in de commentaren weten of ik jou er ook tegen zal komen.

Geef een antwoord



Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.